Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Çadır

Freediver

Yeni Üye
Merhaba,

Nisan sonu veya Mayıs ayı başında Likya yolunun devamını yapacağım..Ancak Ekim ayında aldığım basit çadır çok yetersiz geldi..Araştırmalarım sonucu Ferrino Light tünel tipi çadırları buldum fakat incelemede kurulum yer sorunu yaşayacağımı anladım(Zira gerdirme yapmadan çadır düzgün kurulamıyor)Sonuçta kubbe tipi ama 2Kg nın altında çadır arama ihtiyacını hissettim..Bu konuda ne önerirsiniz..Teşekkürler

Ferrino Sintesi 2 çadırları incelediniz mi bilmiyorum ama gayet hafif bir çadır. Kurulumu filan tünel modeline göre daha kolay ve kurulduktan sonra baya sağlam duruyor.
f1.PNG
f2.PNG

Ekli dosyalar

• f2.PNG
    f2.PNG
    40.5 KB · Görüntüleme: 0
sintesi de kendi başına ayakta durmuyor. eğer yorgunsan saç baş yoldurabiliyor. atıyorum 3 kazığı çakıyorsun sıra sonuncuya denk geliyor o da ne toprak sandığın yer kaya. hadi 3 kazığı sök çadırı yana kaydır bu sefer diğer uçtaki kazık çakılmıyor. başlarım böyle aşkın ızdırabına diye küfürler geliyor ardından :D

Geri