Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Çadır ve Mat Tavsiyesi

eldanar

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba,

Daha önce hiç kamp tecrubesi olmayan, piyasadaki markaları sadece internetten ve eş-dosttan duymus biri olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var.

-Yapacagım kamp tamamen keyif amaclı olacak ve kamp yerine arac ile ulasım saglayacagım.
-Çadırda iki kişi konaklayacagız.
-Konfor sanırım bizim icin biraz üst sıralarda yer alıyor, yani sabah dayak yemiş gibi uyanmak bizi mutsuz edecek ve kamp yapma aktivitesinden sogutacaktır.

Bir kaç gündür yaptıgım arastırmalar sonucu hiç bir sonuca varamadım ve tamamen kararsız kaldım. Maddi olanaklarım sınırlı mat+çadır harcamam toplamda max 1200 TL olabilir ancak tabiki bunun aşağısında harcama yapmayı tercih ederim.

Araştırmalarım sonucu aşagıdaki çadır ve matlar arasında kaldım ve benim acımdan tercih sebepleri ile birlikte asagıda sıralıyorum:

Çadırlar
1.
Husky Burton 2-3: Genişlik ve çift bagaj olanagı ile kullanıslı gibi duruyor. Geceleri sandalyeleri, ayakkabıları ve diger ekipmanları bu bagajlar altında muhafaza edebilirim. Ancak yüksekliği 115 cm oldugu icin acaba basar mı diye bir soru isareti de kafamda mevcut.
Husky Burton
2. Husky Bird 3: Tek bagaj ancak Burton'dan daha yüksek, ayrıca az da olsa daha ucuz oldugu icin tercih edebilecegimi düşünüyorum.
Husky Bird
3. Decathlon - Arpenaz 3 Fresh&Black: Eminim siz deneyimli kampcıların bu cadırdan haberi vardır. Bunu eklememin sebebi fiyatının digerlerine nazaran cok daha uygun olması ve ilk kamp deneyimim olacagı icin önce olayı bir görüp eğer devam ettireceksem bunu satıp yukarıdaki cadırlardan birini alma sansımın her zaman var olması.
Decathlon - Arpenaz 3 Fresh&Black

Matlar
1. Husky Freak 6 mm Şişme mat:
Yukarıda da bahsettiğim üzere konfora önem veriyorum, bu yüzden bu matın uygun olacagını düsündüm.
Husky Freak 6 mm
2. Kingcamp Dark G.Blue Classic Super Sisme Mat: Konfor acısından bu matın da uygun olacagını düşünüyorum ancak diğerinden cok daha ucuz. Ancak kalite acısından Husky'ye göre cok bu asagıdadır bilemedim.
Kingcamp Dark

Tecrübeleriniz doğrultusunda yönlendirirseniz çok memnun olurum. Yorumlarınız icin simdiden cok tesekkür ederim.

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar,
Sorunuza tamamen keyif amaçlı, kamp yerine kadar araba ile ulaşım sağlanacak ve tatil tadında yapılacak kamplar istediğiniz için bu doğrultuda cevap vereyim.
Beklenti ve istekleriniz çerçevesinde çadır olarak, aynı zamanda bütçe dostu olan, decathlon fresh&black çadırı almanızı tavsiye ederim. Keyif amaçlı yaz kamplarında serin ve karanlık olması gerçekten büyük konfor. Ancak sizin belirttiğiniz modelin balkon alanı bulunmuyor, bunu gözönünde bulundurun derim. Aynı kumaştan üretilmiş ve balkon bölümü de mevcut, 60 lira farkla alabileceğiniz şu model var: https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-freshblack-cadir-id_8492485.html
Ancak bu model de ilkine göre biraz daha küçük, çünkü iki kişilik.
Husky markasının çadırlarına gelince decathlon'a göre oldukça kaliteli olduklarını söyleyebilirim ama sizin kullanım amacınızı decathlon karşılar diye düşünüyorum.
Mat konusunda ise size tamamen farklı bir öneri getireceğim. Bahsettiğiniz şişme matlar, hem oldukça ağır hem de hacimliler. Fakat siz de zaten sportif kampçılık ile uğraşmayacağınızı söylediğiniz için bu durum geri planda kalıyor. O yüzden ben size hem çok daha ucuz, hem de büyük olasılıkla daha konforlu olan şu iki modelden birini tercih etmenizi öneririm:
1) https://www.decathlon.com.tr/air-basic-70-kamp-mati-id_8355643.html
2)https://www.decathlon.com.tr/air-confort-70-kamp-mati-id_8360546.html
Hem hatırı sayılır bir paranız cebinizde kalacak, hem de konfor anlamında sizi üzmeyecek kanaatindeyim. Bu şişme matların altına 20 liralık basit köpük matlardan da alırsanız hem delinme yırtılma gibi olasılıklar azalır, hem de yalıtım özellikleri artar. Bu ek bir tavsiye olarak aklınızda bulunsun.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Geri