Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

çadır seçiminde acil yardım

poseidon07

Yeni Üye
Arkadaşlar, aşagıdaki çadırlar içerisinden seçim yapmak istiyorum,yardımcı olursanız,sevinirim.saygılar.(eşimle kullanacagız iki kişi olarak)

makalu bird 4 mevsim 3 kişilik çadır mkl-12430
vango vango alpha river 300 3 kişilik çadır
outwell çadır cloud 3 out 110567
husky bırd 3 kişil çadır

Merhabalar,
Öncelikle çadırı ne amaçla (hangi mevsim, ne kadar irtifa, senede ortalama kaç kere, hangi coğrafyada...) kullanacağınızı belirtirseniz, yapılacak öneriler daha sağlıklı olur. Bu arada Makalu Bird ile Husky Bird aynı çadır. Bu ikisi farklı alternatifler değil yani :)

Çadır seçimi bu şekilde değilde.
Kac mevsim kap atacağım ? Nerelere atacağım ? beklentilerim neler? nası bişey istiyorum ? irtifa vs ne olacak çok sıkmı çıkacağım gibi yanıtlara göre seçilmelidir.

merhabalar,,
Degerli everhard ve kampveyaban çadırı( ilk-son bahar) ve yaz aylarında sahil bölgelerde akdeniz (antalya) kullanma amaçlı düşünüyoruz.
iki kişi ve küçük maltesse terrier ile kullanım.
ilk deneyim olacagı için ne sıklıkta olur bilemiyoruz.memnun kalırsak sık kullanım olur ayda 3-4 kurulum. irtifa olmaz yüksek rakım yaylalar planımızda yok. (şimdilik).

Geri