Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

asolo drifter

coffeebean

Yeni Üye
kış kamp faaliyetlerinde kullanmak uzere asolo drifter bot aldım. nedir ne degildir tam emin olamadim size sormak istedim sizce mantikli bir tercih olmus mu simdiden tesekkkurler

Bence içiniz rahat olsun. İyi bir markanın ürününü almışsınız. Yüksek irtifada ve/veya kış dağcılığında kullanmayacaksanız işinizi görecektir. Birde fiyatlar böylesine uçup gitmişken en iktisatlı seçimlerden biri olmuş. Goretex astarlı vibram tabanlı bir model sonuçta. Güle güle kullanın.

Teşekkürler :) numara konusunda tam emin olamadım 9 ve 9.5 arasında ayagımı en öne ittiğimde parmaklarımın değdiği noktada topuk kısmından rahatca tam 1 parmak girmesi gerekiyor yoksa parmak biraz ucu ucuna mı girmesi gerekiyor ?

Kış kampçılığı için kullanacağınızı belirtmişsiniz. Bu durumda benim tecrübelerime dayanarak 1 numara büyük almanın ciddi faydası var. Ben örneğin, geçenlerde kendime aldığım kış dağcılık botunu 1 numara büyük aldım. Sonuçta oldukça kalın, hatta zaman zaman iki kat çorapla giyeceksiniz.

Yani bana ayagını en uca daya dediler arkasına bir parmak soktu topuk boşluguna baktı 1 parmak girebilicek düzeyde numaran bu dedi dediğinize göre bu secimden de mi 1 numara büyük almalıydım yoksa bu sizin dediğiniz 1 numara büyük almak gibi mi

Öncelikle hayırlı olsun. Normal kullandığınız numaradan bir numara büyük almak mantıklı olan. Ayağınızın şişme durumunda ve kalın çorap kullanma durumunda büyük almanın faydası olur. Çok fazla kat kat giymektense iyi bir çorap kullanmanızı tavsiye ederim. Kat kat giydiğiniz zaman kan akışını yavaşlatacağınızı haliyle üşüyeceğinizi unutmayın.

Geri