Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Aile ile kamp yapanlar

Cemilbabat

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar

Eşim ve 4 yaşındaki kızım ile kamp yapmaya karar verdik. Bildiğiniz üzere çok fazla çadır seçeneği var ve bir türlü karar veremiyorum. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum. Husky bizon modeli çok hoşuma gitti, eğer kullanan varsa yada çadırı tanıyan varsa tecrübesini paylasirsa sevinirim. Bunun dışında önerisi olan yada ben bunu kullanıyorum çok memnunum diye paylaşım yapan olursa çok makbule geçer.

İstediğim özellikler yazın rahat etmek, su geçirmemesi, bagajı olması ve çift kapı olması.

Acelesi olmadığı için yurt dışı sitelerinden de sipariş verebilirim

Şimdiden tesekkurler

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm bahsettiniz husky çadırı toplu kampta bir arkadaşım kullanıyordu , çadır gayet iyi benim hoşuma gitti lakin aşırı derecede ağır ve hacimli , benimde tavsiyeler sonucu aldığım bir çadır var (naturahike star river) çokça hoşuma gitti hacim, ağırlık kullanışlılık gayet iyi 2 kişilik yazıyor ama bence 4 yaşındaki bi çocuk çok sorun teşkil etmez diye düşünüyorum . iyi günler.

husky bizon 3 kişilik olanını ben kullanıyorum. biraz hantal olsa da araç ile gidecekseniz önemli olmayan bir konu.
tek başına da kurulabilir ancak 2 kişi olursa yorulmadan rahatlıkla kurabilirsiniz.
genişlik konusunda 3 kişi değil 4 kişi bile kalınabilir. ayrıca önce ve arka girişlerin birine sırf eşya koymaya ayırarak o dertten de kurtulabilirsiniz.
altına birde çadır matı alırsanız eğer tadından yenmez.
Not: mesajı geç görmüşüm kusura bakmayın.

merhaba, ben black and fresh 3 kişilik kullanıyorum. bahsettiğiniz husky kadar profesyonel olmayabilir. fakat ışık geçirmeme olayı çok hoş bir durum. uykunuzu fazlasıyla alıyorsunuz. benimki de bir fikir olsun diye söylemek istedim. yağmur da denemedim fakat yorumları araştırıp videolar izleyip almıştım. yağmurda başarılı olacağını düşünüyorum.
Not: yurt dışından gelen her ürün artık malesef vergi alınıyor. eu ülkesi %18 çin %20 vergi alınıyor +5,5₺ kadar da damga vs vs diye alıyorlar. fakat geçenler de deneyim olarak yaşadım 0,90$ ürünüme 2,5₺ vergi kesilmiş. yani %20 den fazla neden anlamadım. şehir dışında olduğum için işin peşine düşemedim.

Geri