Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Aile çadırı Tavsiyesi

keremmeral

Yeni Üye
Merhabalar,

Sizlerden çadır konusunda tavsiye rica ediyorum. Ben ,eşim ve yeni doğan oğlumuzla kullanabileceğimiz bir çadır arıyorum. Yılda ortalama 6-7 kez kamp yapıyoruz ve kamp yapmaya kendi arabamızla veya bir arkadaşımızın arabasıyla gidiyoruz. Yani çadırın hafif olup olmaması bizim için çok önemli değil. Ufaklığın eşyaları ile rahat edebilmek için balkonlu bir model arayışım var. Daha önce burada da paylaşılan Husky Felen modeline baktım. Bu tip zor koşullarda kamp yapmadığımız için aslında böyle bir çadıra ihtiyacımız yok, fiyatı da bizim ihtiyacımız için yukarıda bir de.

İç hacmi geniş, en az 3 kişilik, balkonlu olarak tavsiye edebileceğiniz bir marka / model var mıdır acaba? TR'de olmayan bir model de olabilir, aliexpress veya başka bir internet sitesinden de ısmarlayabilirim. 1000 TL gibi bir bütçe ayırabilirim.

Teşekkürler,
Kerem

Son düzenleme:
Kerem bey merhaba,

Naturehike Hiby 3 kişi kapasiteli ve çok kolay kurulumlu, üstelik çok da hafif bir çadır. Yaz aylarında sahilde kamp kurmak için de uygun. Ayrıca Kışın sağanak yağış altında da kullandık, su geçirmiyor.

tam bir keyif çadırı Naturehike resmi sayfası linki adresinde görebilirsiniz. (20D kumaş olan model)

20D silikon kaplı ince kumaş modeli 800 liraya 7-10 gün içinde kargo dahil kapınıza teslim ediliyor. çadırın bedelini düşük yazdıkları için (30 dolar yazıyorlar) ben bu güne kadar vergi ödemedim. Sizin de ödeyeceğinizi düşünmüyorum.

210T kumaş seçeneği de var, fakat almışken hafif olan 20D kumaştan alırsanız yazın içinde daha rahat edersiniz.

Türkiye'de aynı çadırın iki kişilik olanını 2-3 kişilik diye satmaya kalkıp insanları kandırıyorlar. Bu çadırın 2 ve 3 kişilik iki ayrı modeli vardır. Ben sizinle 3 kişilik modeli paylaştım. Türkiye'de iki kişilik model 1100-1200 liraya satılıyor. Tek yaptıkları da sizin bizim gibi bu çadırı sipariş edip havadan para kazanmak.

hiby.jpg

hiby1.jpg

hiby2.jpg

hiby3.jpg

hiby4.jpg

Husky Felen yazın içinde sıcaktan havale geçirtecek bir çadır. Sahilde vs mümkün değil kullanmazsınız.

Selamlar.

Detaylı cevabınzı için teşekkür ederim, bu markayı incelemiştim ama bu modeline bakmamıştım. Kesinlikle değerlendireceğim.

Ben bir de aşağıdaki iki model ile ilgileniyorum. Biraz daha ferah bir çadır ile daha rahat edeceğimizi düşündüm. Ağırlıkları Naturehike'nın 2 katı neredeyse ama arabayla gittiğim için problem olmayacaktır.

Alım yaptıktan sonra değerlendirmemi buradan paylaşırım.

Tekrardan teşekkürler

Outwell Earth 4 (https://www.campingworld.co.uk/en/Outwell-Earth-4-Tent-2018/m-19384.aspx)

Coleman Cortes 4 (http://www.coleman.eu/uk/p-26705-cortes-4-family-tent.aspx)

Geri