Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

3 Kişilik, geniş balkonlu, 5 mevsim çadır tavsiyesi

toif

Yeni Üye
Selamlar,

Bi süredir, 2-3 kişilik 5 mevsim çadır bakıyorum. Amacım, yağmur vs durumunda 3-4 kişinin sığınabileceği bir de balkonu/verandası olan bi çadır bulmak ama tam istediğimi bulabilmiş değilim. Genellikle sadece backpack vs eşya koymalık ufak bölümleri oluyor (Husky Felen gibi). Konu hakkında fikri olan var mı acaba?

şimdiden teşekkürler,
Can

Bahsettiğiniz segmentte bana sorarsanız en iyi fiyat performansa sizin de bahsettiğiniz Husky Felen.sahip. TNF VE 25, Mountain 25 gibi modellerde de geceledim, rahatlık bakımından Felen'den daha üstün değillerdi.

Balkon veranda dediğinizde ise çadırlar bir anda 10+ kiloya fırlıyor. Yalnızca araba ile kamp yerine gittiğinizde kullanacaksanız yani sırtınızda taşımayacaksanız üretimden kalkmış, ancak ülkemizde halen satılan Ferrino Posedion çadırlara bakın derim.

Teşekkürler.

Ferrino'nun Ready Steady 3'ünü de beğenmiştim aslında ama bu eski çadırları bulmak pek mümkün olmuyor sanırım.

Geri